Boka tränare

Boka en privatlektion med någon av våra tränare. Lektionen anpassas efter deltagarnas önskemål och nivå. 1-4 spelare.

Pris: 800 kr.
Dagtid 06-16: 720 kr.

Följande ingår:

  • Privat tränare
  • 60 min lektion
  • 1-4 hyrracketar
  • Bollar

Vi har kontinuerligt barn-, nybörjar- och fortsättningskurser. Håll utkik på Matchi, Facebook och Instagram. 

Boka träningar med Robert Kjellberg

Robert Kjellberg spelar till vardags på Swedish Padel Tour och har varit rankad topp-10 i tennis i Sverige. Nu får alla som spelar på First Class Padel tillgång till Roberts kunskaper som tränare. Passa på att boka Robert om du vill lära dig padel eller om du vill utveckla ditt spel. Ta en enskild lektion eller boka i grupp på 073-044 3913 eller robert@firstclasspadel.se
Roberts meritlista inom tennis är imponerande med spel på både ATP World Challenger Tour och ITF Future Tour. Robert har varit rankad som nummer 2 i singel i USA som nummer 1 i dubbel.
Fler meriter:
  • All American 2012, 2013, 2014, 2015
  • Invald i NCWC and USA South Hall of Fame
  • NCWC Male Athlete of the Year 2012, 13 & 15

Träna med Rasmus Eriksson

First Class Padel är mycket stolta över att ha lyckats knyta Rasmus Eriksson till oss som padeltränare. Rasmus spelar på Swedish Padel Tour till vardags och har som bäst varit rankad 25:a i Sverige.

Han kommer att hålla padelkurser för nybörjare, men även anpassade utbildningar efter önskemål och behov i båda Eksjö, Tranås, Nässjö och Vetlanda. Nu kan du boka Rasmus i Tranås och Eksjö. Boka på rasmus@firstclasspadel.se

Pauline Helgesson

Vi har det stora nöjet att ha knutit Pauline Helgesson till vårt företag, First Class Padel, och genom detta återigen visa att vår företagsidé alltid ska var just vad vi heter. Pauline har varit i sverigetoppen i tennis, kombinerat tennis med studier under fyra år i USA och är nu padelfrälst.